Bankkantoor De Zutter en Verzekeringen Nollet
Slaan de handen in elkaar!

Voor bankier Joost De Zutter is het belangrijkste onderdeel van zijn vak het opbouwen van een persoonlijke relatie met zijn klanten. Enkel met doorgedreven dossierkennis kan hij zijn klanten op de beste manier helpen. Verzekeringsmakelaar Els Nollet deelt precies dezelfde visie in haar verzekeringskantoor. Twee mensen met dezelfde manier van werken uit twee takken in de financiële wereld die perfect bij elkaar aansluiten, slaan nu de handen in elkaar.

                                                                                                                  

Joost en Els hebben immers beslist om de krachten te bundelen en hun activiteiten voort te zetten als Kantoor De Zutter. Een kantoor met een uitgebreid aanbod van verzekeringsdiensten en bancaire oplossingen, zodat u voor al uw financiële zaken bij één aansprekingspunt terecht kunt.

 

Visie

In de wereld van bank en verzekeringen lopen heel wat zaken door elkaar. Goed advies en een persoonlijke aanpak zijn een absolute meerwaarde. Wie bij verschillende afzonderlijke banken en verzekeringsmaatschappijen producten heeft, ziet vaak het bos door de bomen niet meer. Eén aansprekingspunt voor al uw financiële zaken is niet enkel veel eenvoudiger, maar ook veel voordeliger of completer omdat we de producten veel beter kunnen afstemmen op uw specifieke persoonlijke situatie.

 

In een tijdperk waarin iedereen gehaast is, vinden we het belangrijk om tijd te maken voor u. Om u te leren kennen en correct te adviseren, maar ook om complexe materie uit te leggen tot u ze volledig begrijpt. Onze slogan “Waar tijd en advies elkaar ontmoeten”, kan je dan ook letterlijk nemen.

 

Familiegeschiedenis

Naast complementaire bank- en verzekeringsagenten gaan Els en Joost ook als schoonbroer en schoonzus door het leven. Allebei kwamen ze eerder toevallig in contact met de financiële sector, maar kregen door het contact met de mensen de microbe helemaal te pakken. Elk namen ze een deel van de klantenportefeuille van hun (schoon)vader zaliger over. Met deze samenwerking komt een rijke familiegeschiedenis weer samen onder één dak.

 

NOG EEN SAMENWERKING !

 

Omdat de bank- en verzekeringswereld steeds complexer wordt, dient zich meer dan ooit  specialisatie aan om u correct en goed te kunnen adviseren. Om die reden besloot Mieke Lapeere het kantoor te vervoegen en samen met Conny De Soete ons team te versterken.

 

Sinds 29 december 2017 is het kantoor in de Stationstraat dan ook niet langer geopend.

 

We hebben maar één ambitie : goed zorg dragen voor uw zakelijke belangen.


Maak een afspraak voor meer informatie!

Kantoor De Zutter


Waar advies en tijd elkaar ontmoeten