• Hou uw medewerkers een hand boven het hoofd

  Aansprakelijkheid is erg belangrijk voor uw bedrijf. Fouten maken is immers menselijk. Hou uw werknemers een hand boven het hoofd. Zo kunnen zij het beste van zichzelf geven!


  Ontdek onze aansprakelijkheids-verzekeringen
 • Investeer in de toekomst

  Dankzij onze talloze mogelijkheden voor kredieten kunt u uw plannen op korte en lange termijn makkelijk realiseren.

   

  Hou de touwtjes van uw bedrijf stevig in de hand en kom langs voor professioneel advies om uw bedrijf verder uit te bouwen!


  Ontdek onze kredieten
 • POZ - Pensioentoezegging voor Zelfstandigen

  Dank zij de nieuwe PensioenOvereenkomst voor Zelfstandigen (POZ) spaart u binnenkort fiscaal voordelig voor een nóg hoger pensioen.


  LEES MEER
 • myCrelan Pro

  MyCrelan Pro is de gratis online banking toepassing voor professionele Crelan-klanten. MyCrelan Pro biedt alle functies van myCrelan, met daarbovenop de mogelijkheid om bestanden uit te wisselen met uw boekhoudprogramma.

   

  MyCrelan Pro is speciaal bedoeld voor zelfstandigen, vrije beroepen en vennoten met volledige volmacht op de zichtrekening van de vennootschap.


  myCrelan Pro

Kantoor De Zutter


Waar advies en tijd elkaar ontmoeten

één aansprekingspunt voor al uw financiële zaken

Wij vinden het belangrijk om tijd te maken voor onze klanten. Die tijd gebruiken ze om vragen te stellen, die wij met veel plezier proberen te beantwoorden. Door bank en verzekeringen onder één dak aan te bieden, kunnen we een totaalpakket aan financiële producten aanbieden en u op alle vlakken bijstaan met professioneel advies.

 

 

Landbouw: een niche die we koesteren

De wortels van Crelan liggen nog steeds bij het vroegere landbouwkrediet, een bank met een bijzondere aandacht voor de landbouw- en tuinbouwsector. Dit is een nichemarkt die we nog steeds koesteren. Het spreekt voor zich dat we ook met veel plezier particulieren en zelfstandigen, vrije beroepen en KMO's verder helpen. 


Wij leren u graag kennen! Maak nu een afspraak!

NEWSROOM

Raadpleeg onze newsroom


Je vindt er alles omtrent de actualiteit van de bank, onze artikels, onze persberichten, de acties van onze Crelan Foundation…


Newsroom

Leasing of renting


leasing.jpg

Financiële leasing : Extra zuurstof voor ondernemers.

 

Handelaars kunnen leasing inzetten voor nieuwe of tweedehandsgoederen, zelfs voor kleinere bedragen vanaf € 1.250 (excl.BTW).

 

Renting : Een supplementaire kredietbron.

 

Renting wordt ingezet voor nieuw rollend materieel met een nummerplaat, zoals personenwagens, bestelwagens, wagens voor vrachtvervoer, landbouwvoertuigen...


Lees volledig artikel

Seizoenslening


zaaien.jpg

Hulp nodig om uw productiecyclus te financieren? Met een seizoenslening kunt u uw cyclus zonder zorgen opstarten!


Lees volledig artikel

De POZ zelfstandigen


poz.jpg

Dank zij de nieuwe PensioenOvereenkomst voor Zelfstandigen (POZ) spaart u binnenkort fiscaal voordelig voor een nóg hoger pensioen.

 


Lees volledig artikel